apr 292024
 

Op 28 april werd de jachtaanlegtest gehouden in Lochem. Voor ons altijd een belangrijk moment, om zo rond de leeftijd van 1 jaar het nest te evalueren op gebied van karakter, jachtaanleg, werkwil en uiterlijk. We waren dan ook ontzettend blij dat eigenaren met hun honden hebben deelgenomen deze dag. Hruby en Haika hadden de test in oktober al behaald.

Stuk voor stuk lieten de jonge H-tjes een enorme power, drive en schitterend vloeiende galop zien in het veldwerk. Iets waar ik echt van kan genieten. Daarnaast gingen ze allemaal zonder al te veel fratsen te water om de foam eend te apporteren en liepen allemaal vlot te sleep uit. Ze toonden geen angst voor het schot, kwamen nagenoeg allemaal duidelijk tot voorstaan en er werden geen problemen/fouten ontdekt bij de exterieurkeuring.

Alle 6 de honden zijn met vlag en wimpel geslaagd deze dag.

Haiko Venaticus Major (Hero)
Hunter Venaticus Major (Toby)
Hachi Venaticus Major (Buddy)
Hector Venaticus Major (Bonker)
Haidy Venaticus Major
Hazel Venaticus Major (Stein)

Sorry, the comment form is closed at this time.