sep 242020
 

Medio augustus hoorde wij dat het niet meer was toegestaan om een hond op de HZP voor te jagen zonder zelf een jachtakte te hebben. Na wat overleg is Johan verder gaan trainen met Pepper en heeft 19 september de Herbstzuchtprüfung gelopen bij de Duitse Cesky Fousek vereniging in Rheine.

Johan en Pepper hebben een super goede proef gelopen en hebben de 2e plaats behaald. Ze hebben enkele puntjes verloren op samenwerking (wat natuurlijk niet zo gek is). Maar ik ben super trots dat Johan met zijn leeftijd (81jr) dit mooie resultaat heeft weten te bereiken met onze jonge, enthousiaste, zeer gepassioneerde stuiterbal Pepper.

Onderstaand de cijferlijst
Neus 10
Zoeken 10
Voorstaan 10
Führigkeit 9
Arbeitsfreude 11
Stöberen 11
Verloren zoeken water 10
Sleep konijn 10
Sleep eend 10
Afwerking apport 9
Totaal 181 punten

dav

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »