jun 062020
 

Wij zijn van plan om Arrêtte bij haar aankomende loopsheid (okt 2020) te laten dekken. We hadden al een tijdje een super goede reu op het oog voor haar. Afgelopen week kwam er bericht van de Cesky Fousek Vereniging dat ze de aangevraagde reu goedkeuren.

Athos Gothywen is een zeer vriendelijke sociale stabiele reu in de omgang maar met veel jachtpassie. Hij heeft een vlotte galop een mooie stijl van werken. Hij is gek op water en is een echte doorzetter. Athos is een praktijkjachthond die in 2019 op verzoek van zijn fokster de werkdiploma’s gehaald heeft om als dekreu ingezet te mogen worden.
Hij is toen een paar maanden in training geweest bij de fokster en zij heeft geweldige resultaten met hem behaald. Waaronder een CACT en een Res. CACT.

Athos is een bruine hond uit lijn 2. Zijn vader is Aran z Petrovskeho zamku (bruin) en zijn moeder: Artemis Farni dvur (schimmel)

In combinatie met Arrêtte is de inteeltcoëfficient zeer laag 1,5 % (8 generaties). Uit deze combi kunnen zowel bruine als schimmelkleurige pups geboren worden.

Onderstaand een video van Athos. Ga naar de pagina PUPS VERWACHT voor meer informatie

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »