feb 012020
 

Afgelopen maanden hebben we weer enorm kunnen genieten van mooie jachtdagen. Beginnend met middagen op de duiventrek, vervolgens ochtenden op de eenden, patrijzen in België, fazanten- en hazenjachten op de akkers en in de bossen. Gemiddeld zo’n 2x per week ging Lotte er met de honden op uit. Arrette heeft laten zien inmiddels een volwaardige en zeer betrouwbare jachtmaat te zijn, Vitesse en Storm gingen ook regelmatig mee. Vanaf eind oktober mocht Pepper halve dagen mee op de fazantenjacht. Ze pakte het goed op en ging al gauw zelf mooi jagen en kwam zo nu en dan een apportje brengen. Zelfs kleine Dali ging met haar 5 maanden al een paar keer mee. Dapper door de bramen achter de andere honden aan en in de grote kar op elkaar gepropt tussen drijvers en honden. Een hele belevenis voor zo’n jonge hond, maar ze pakte het goed op en had er duidelijk veel plezier in. Onderstaand een fotocollage van de periode augustus tot en met december.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »