okt 082018
 

Zaterdag 6 oktober was de veldwedstrijd van Griffon Korthals in St. Annaland. Grote velden groenbemester werden afgewisseld met kleine perceeltjes ‘bloemetjes’. Arrêtte mocht starten in een ‘bloemenveldje’ dat net gemaaid was en op regels lag. Soepeltjes sprong ze over de regels en zocht het veldje mooi af. Halverwege kwam ze overtuigend tot voorstaan op 3 jonge fazanten die in het maaisel verstopt zaten. Het wild vloog op en zij ging netjes zitten op de fluit. Later op de dag mocht ze nog even haar loop/zoekwijze tonen in de groenbemester. Na mij eerst van mijn sokken gelopen te hebben zocht ze goed, maar het mocht wat spectaculairder. Toch zijn we heel blij met deze eerste kwalificatie: 3e plaats Goed

Vanuit uit Zeeland door naar Holtrop (Dld.) voor de HZP op zondag 7 oktober. Waar ze zaterdag nog wat braafjes werkte, spetterde het er zondag echt vanaf. De keurmeesters waren vol lof over haar zoeksnelheid, grootte en wil tot vinden. We hebben de HZP behaald met een totaal van 192 punten!

Neusgebruik 11, zoekwijze 11, voorstaan 11, führigkeit 11, werkplezier 11, stöberen 11, sleep konijn en eend 2x 10, gehoorzaamheid 10, afwerking apport 9.

Wij zijn heel blij met deze mooie resultaten van de 15 mnd oude Arrêtte.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.